Printesa si fiul fostului presedinte au trait o noapte de amor la New York, in acelasi hotel unde JFK s-a culcat cu Marilyn Monroe

Printesa Diana a avut o relatie amoroasa cu fiul fostului presedinte american John Fitzgerald Kennedy, John Kennedy jr., afirma scriitoarea britanica Simone Simmons, in noua sa carte "Diana: Ultimul Cuvant", care este publicata in serial de cotidianul "The Sun". Desi a fost vorba de o singura noapte fierbinte intre cei doi, Simmons, o fosta prietena si confidenta a printesei, sustine ca Diana visa sa devina Prima Doamna a Americii.
Simone Simmons spune ca a decis sa dezvaluie acest secret picant din viata printesei pentru a arata lumii intregi ca Diana si-a gasit fericirea dupa despartirea de printul Charles.

"E un amant extraordinar"

Potrivit cotidianului "The Sun", care publica in serial extrase din roman, Lady Di il considera pe Kennedy un amant extraordinar ("10 puncte din 10"). Idila "pur pasionala" dintre cei doi s-a consumat in camera unui hotel din New York, in 1995, dupa ce JFK jr. a incercat sa obtina de la printesa un interviu pentru revista sa, "George". Diana a refuzat sa-i acorde un interviu, dar a acceptat sa-l intalneasca pe Kennedy in luxosul apartament al unui hotel din Manhattan, cu vedere la Central Park. "Am inceput sa vorbim si, dintr-una intr-alta, am ajuns in pat. Ne potriveam de minune", i-ar fi povestit ulterior Diana prietenei sale. Potrivit "The Sun", intalnirea a avut loc in acelasi hotel in care tatal sau, fostul presedinte John Fitzgerald Kennedy, s-a culcat cu legendara Marilyn Monroe.

Printesa, care traia despartita de Charles inca din 1993, a fost bulversata de farmecul emanat de fiul lui John si Jackie Kennedy, dar, dupa ce a revenit in Marea Britanie, a facut o analiza astrologica a potentialului sau partener, ajungand la concluzia ca nu ar fi compatibili. Cei doi au mai tinut legatura o vreme, dupa care Kennedy jr. s-a casatorit cu Carolyn Bessette, in 1996, an in care Lady Di divorta de Printul Charles. Anul urmator, Diana a murit intr-un accident de masina produs la Paris, in compania noului sau amant, Dodi al-Fayed. J.F. Kennedy jr. si-a pierdut viata in 1999, alaturi de sotie, intr-un accident de avion.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.