Silvio Berlusconi a declarat ca nu a platit niciodata o femeie pentru a avea relatii sexuale cu ea, declaratie facuta in conditiile in care justitia ancheteaza presupusa angajare a unor escort girls care si-au petrecut noaptea la locuinta premierului, relateaza AFP.
"Nu am platit niciodata o femeie. Nu am inteles niciodata care ar fi satisfactia, daca nu exista placerea cuceririi", a declarat el pentru saptamanalul Chi, informeaza NewsIn.

Una dintre acele tinere, Patrizia D'Addario, a spus saptamana trecuta ca s-a dus de doua ori la locuinta lui Berlusconi din Roma, dupa ce i s-a promis ca va primi 2.000 de euro de fiecare data. Alte trei femei sunt anchetate si cel putin una a confirmat ca a fost platita pentru a participa la o petrecere intr-o vila a lui Berlusconi.

"Cineva i-a dat o misiune foarte precisa si extrem de bine platita acestei domnisoare D'Addario", a spus premierul.

Intrebat daca nu si-a dat seama ca aceasta era "o prostituata de lux care intentiona sa-i intinda o capcana", el a spus: "Daca as suspecta pe cineva de asa ceva, as tine persoana respectiva la mii de kilometri distanta".

Premierul a refuzat sa-l judece pe omul de afaceri Gianpaolo Tarantini, aflat in centrul anchetei pentru coruptie si "incitare la prostituitie", suspectat ca a platit tinere pentru a fi favorizat in diverse afaceri. "L-am cunoscut vara trecuta in Sardinia, mi-a fost prezentat ca un om de afaceri stimat si serios. Acum, aflat in centrul unei anchete, trebuie sa beneficieze, ca si ceilalti, de prezumtia de nevinovatie", a spus Berlusconi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.