Doua femei din R. Moldova in varsta de 35 de ani, rezidente in Italia, s-au inecat duminica incercand sa le vina in ajutor celor trei copii ai lor care, in timp ce faceau baie in apropiere de Venetia, s-au aflat in dificultate, marea devenind deosebit de agitata din cauza vantului puternic..
Potrivit Capitaniei portului Venetia, citata de AFP, cei trei copii au fost recuperati, dar cele doua femei au fost luate de curent.
De altfel, vremea rea care s-a abatut asupra Italiei, cu furtuni violente si ploi puternice, a provocat duminica moartea altor doua persoane in afara celor doua femei din R. Moldova, iar alti doi oameni sunt dati disparuti pe mare, potrivit agentiei ANSA, citata de NewsIn.

Un barbat in varsta de 81 de ani s-a inecat in momentul in care pasajul subteran prin care mergea intr-o masina sport a fost invadat de apa la Lecce, in sud, intr-o regiune puternic afectata duminica de o furtuna.

De asemenea, o femeie in varsta de 63 de ani a murit inecata intr-un ascensor in timp ce se afla la subsolul unui imobil, potrivit pompierilor din Cavallino, o localitate din apropiere de Lecce.

Skipperul unei ambarcatiuni cu turisti a fost dat disparut la sud de Insula Elba, intre Corsica si Italia, dupa ce a incercat sa recupereze o barca de salvare care de desprinsese de vas.

Un alt barbat este dat disparut in largul aceleiasi insule. El a cazut in apa in timp ce incerca sa desfaca panza barcii pe care se afla.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.