Premierul britanic Gordon Brown a recunoscut ca s-a simtit "ranit" de criticile la adresa sa si a subliniat ca poate foarte usor sa paraseasca functia, potrivit unui interviu acordat The Guardian.

"Nu conteaza cat te simti de responsabil, cat conteaza integritatea ta si cat de ranit te simti de ceea ce spun acesti oameni, trebuie sa te descurci", a spus Brown, potrivit NewsIn. "Ca sa fiu cinstit, as putea lasa totul chiar maine", a subliniat de asemenea, premierul britanic.

"Nu sunt interesat de lucrurile care insotesc faptul ca sunt la putere. Nu mi-as face probleme daca nu as reveni la Downing Street, la Chequers (resedinta de vacanta a premierului). Nu m-ar ingrijora deloc si probabil ar fi un lucru bun pentru copiii mei"
, a declarat Brown.

Autoritatea sa a fost serios afectata de recenta demisie a mai multor ministri in urma scandalului deconturilor exagerate si de infrangerea categorica suferita de laburisti la alegerile europene si locale.

"Este usor sa gasesti pe cineva pe care sa dai vina si sa faci din acea persoana originea problemei, dar noi am fost loviti de un uragan economic mondial, de un scandal de deconturi nemaivazut in istoria Parlamentului si suntem la guvernare de 12 ani", a reamintit premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.