Fiul premierului Tony Blair va face, la Washington, un stagiu de trei luni, la republicanii din Camera Reprezentantilor (Camera inferioara a Congresului american), scrie "The Sunday Telegraph". Euan Blair, in varsta de 21 de ani, care isi termina studiile de istorie antica la Universitatea Bristol, va fi "ucenicul" lui David Dreier, presedintele Comisiei de Reglementari a Camerei Reprezentantilor. Un purtator de cuvant al sefului guvernului londonez a declarat pentru publicatia amintita ca respectiva chestiune a fost "suficient de sensibila" pentru a justifica solicitarea catre Ambasada Marii Britanii la Washington de a se ocupa "indeaproape de aceasta afacere".

Decizia lui Blair senior i-a luat prin surprindere pe reprezentantii democratilor din Congres, aliati traditionali ai laburistilor britanici. "Este foarte surprinzator ca fiul unui prim-ministru laburist sa faca stagiu la republicani", a declarat pentru publicatia britanica Eric Burns, responsabilul cu comunicarea al liderului democratilor in Comisia de Reglementari.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.