Un lautar roman, impuscat din greseala la Napoli, in timpul unei reglari de conturi intre clanuri mafiote, a fost lasat sa moara sub ochii indiferenti ai trecatorilor, informeaza cotidianul italian Il Mattino, care pune la dispozitie imagini detaliate cu privire la acest eveniment.

Cotidianul relateaza astfel, in detaliu, cum Petru Barladeanu, un barbat roman care isi castiga existenta cantand in trenurile din Napoli, a murit fara ca cineva sa il ajute, dupa ce a fost impuscat in torace, sub ochii sotiei care cerea ajutor.

Cei opt criminali si-au facut aparitia pe motociclete, inarmati cu mitraliere si au deschis focul in fata garii Montesanto din Napoli, arata cotidianu Il Mattino care reconstituie tragedia, prin intermediul imaginilor surprinse de trei camere de supraveghere plasate in zona.

Potrivit TGCOM, atacatorii fac parte din clanul Sarno-Ricci si voiau sa le dea o lectie celor din familia rivala, Mariano. Din greseala, acestia l-au impuscat si pe romanul Petru. Victima, cu rani in piept si la picior, a incercat sa se ascunda in cladirea statiei, iar sotia sa a incercat sa il ajute sa scape.

Barbatul a cazut insa la intrare, dupa cum arata inregistrarea uneia dintre camerele de luat vederi, preluata de cotidianul italian. Cei opt mafioti fug, pentru ca mai apoi sa se instaureze panica si confuzie. Unul dintre filmulete arata cum Petru incearca sa se ridice ajutat de sotie si cum sangele incepe sa ii curga deja prin tricou.

Cele mai tragice imagini sunt insa cele furnizate de o a treia camera de supraveghere. Sfarsit, barbatul roman se prabuseste impreuna cu sotia sa. Li se citeste disperarea pe fata. Dar partea cea mai tulburatoare este faptul ca nimeni nu s-a sinchisit sa ii ajute pe cei doi romani. In jurul lor se aflau zeci de persoane, dar nimeni nu s-a oprit.

Cotidianul italian pune la dispozitie si o ampla galerie foto care reface cursul tragediei.

Acestea au fost ultimele secunde din viata lui Petru Birladeandu, o victima inocenta a mafiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.