Silvio Berlusconi s-a declarat victima unei campanii de calomniere si chiar de subversiune, ce vizeaza caderea presedintelui Consiliului si numirea in locul sau unei alte persoana care nu a fost aleasa de italieni.

Seful Guvernului a estimat ca in spatele recentelor "calomnii" care il vizeaza "se afla o campanie scandaloasa care a fost foarte negativa pentru imaginea in strainatate". Este vorba de "un comportament culpabil si chiar de un comportament subversiv", a estimat Silvio Berlusconi, potrivit NewsIn.

"Voiau sa il faca sa cada pe presedintele Consiliului pentru a pune in locul sau o alta persoana, nealeasa de italieni. Daca aceasta nu este subversiune, atunci ce este?", a intrebat acesta retoric.

Massimo Donadi, liderul grupului de deputati membri ai formatiunii Italia Valorilor (opozitie de stanga,) a calificat drept "demne de ras" acuzatiile premierului. Silvio Berlusconi "controleaza presa si influenteaza opinia publica prin televiziunile si ziarele sale", a declarat acesta pentru agentia italiana de presa ANSA.

"Este un clovn. Tara noastra nu merita acest premier de opereta, in special intr-un moment atat de dificil", a adaugat Massimo Donadi, al carui partid conduce atacurile la adresa lui Il Cavaliere.

Berlusconi se confrunta de mai multe saptamani cu o serie de scandaluri si acuzatii, in special din partea sotiei sale, care sustine ca are o relatie cu o tanara in varsta de 18 ani. El este acuzat si de faptul ca si-ar fi transportat prietenii cu avioane guvernamentale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.