Ministrul apararii din Brazilia, Nelson Jobim, a declarat miercuri ca este improbabil sa se fi produs o explozie la bordul avionului Air France, pentru ca la suprafata oceanului era carburant, relateaza AFP.
"Prezenta uleiului sau carburantului arata ca este improbabil sa fi fost foc sau o explozie, dar este doar o ipoteza", a spus el. Disparitia brusca a Avionului cu 228 de persoane la bord este inca inexplicabila, potrivit NewsIn.

Intrebat despre varianta unui atentat, ministrul a spus ca nu exista niciun semn care sa indice aceasta pista. Jobim a mai subliniat ca "nu a fost gasit niciun cadavru si nu exista indicii ca ar exista supravietuitori".

Mai multe bucati din avion, dintre care o piesa metalica de sapte metri diametri, au fost recuperate deja de avioanele braziliene. Cautarile se concentreaza pe o raza de 200 kilometri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.