Scriitoarea Julie Kavanagh a publicat recent un articol in care dezvaluie numeroasele relatii amoroase ale iubitului sau din anii '70, scriitorul Martin Amis, beneficiind de acordul si sustinerea sa, anunta The Independent.

Scriitoarea Julie Kavanagh, care a fost implicata intr-o relatie cu romancierul Martin Amis la mijlocul anilor 1970, a publicat, recent, un articol in Intelligent Life, un supliment trimestrial al revistei The Economist, in care descrie numeroasele relatii amoroase ale scriitorului britanic, relateaza NewsIn.

Printre iubitele sale se numara Emma Soames, nepoata lui Winston Churchill si cea mai buna prietena a lui Kavanagh, pana sa devina iubita lui Martin Amis. Amis a calcat stramb si cu Lorna Sage, critic literar, cu Claire Tomalin, fost editor literar la the New Statesman, precum si cu Lamorna Seale, o mare frumusete a tineretii sale.

Kavanagh dezvaluie in articol transformarea lui Martin Amis dintr-un barbat nesigur, intr-un seducator, in anii de dupa publicarea primii sale carti, "The Rachel Papers".

"Senzatia ca este un barbat complet neatragator, obsesie de care pretinde ca ar fi suferit in anii de dinainte de a ne cunoaste, sentimentele de inadecvare fizica, pe care le-a tratat si reluat in scrierile sale, toate au fost inlocuite de un magnetism byronian", sustine fosta sa iubita, in dezvaluirile sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.