Premierul italian Silvio Berlusconi, afectat de scandalul legat de o presupusa relatie cu o miniora, le-a cerut autoritatilor competente sa blocheze publicarea unor fotografii realizate in timpul unor petreceri la vila sa din Sardinia, relateaza AFP.
Berlusconi s-a adresat Autoritatii pentru protejarea vietii private, cerandu-i sa blocheze publicarea unor fotografii pe care cel care le realizase incearca sa le vanda unor reviste italiene sau straine, potrivit La Stampa si Il Corriere della Sera.

Fotrografiile - in jur de 700 - "prezinta evenimente mondene organizate in vila splendida din Porto Rotondo", in Sardinia, "gradini pline cu fete in bikini sau cu sanii goi, altele sub dusuri in aer liber, altele imbracate, alaturi de Berlusconi, in spatiul destinat invitatilor", potrivit Il Corriere.
Fotografiile ar fi imortalizat si petrecerea de Revelion la care ar fi participat Noemi, minora pe atunci, si a carei presupusa relatie cu Berlusconi agita viata politica din Italia si este una dintre cauzele divortului cerut de sotia premierului, Veronica Lario.

In scrisoarea sa, Berlusconi spune ca invitatii au fost fotografiati in mod "intruziv" in momente "private", cand se aflau in locuintele puse la dispozitia lor.

Fotografiile au fost realizate "in mai multe locuri din exterior, care nu pot fi calificate drept domiciliu privat", a replicat fotograful Antonello Zappadu.
In 2007, Zappadu a vandut revistei "Oggi" fotografii cu Berlusconi in aceeasi vila, alaturi de cinci tinere, dintre care unele asezate pe genunchii sai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.