Un roman in varsta de 25 de ani a fost injunghiat mortal marti noaptea la Napoli, in timp ce aproape simultan, la cativa zeci de metri distanta, un adolescent in varsta de 14 ani a fost impuscat, relateaza ANSA, precizand ca incidentele au generat panica in centrul orasului.

Barbatul a fost injunghiat in inima in statia feroviara Cumana, situata intr-un cartier aglomerat, cunoscut pentru reglarile de conturi dintre doua clanuri mafiote.

Aproximativ in acelasi timp, la circa 20 de metri distanta, un baiat de 14 ani a fost impuscat in spate. Unii martori au spus ca focurile de arma ar fi fost trase de doua persoane aflate pe o motocicleta. Victima a fost internata pentru 30 de zile.

Este posibil ca minorul sa fi fost impuscat din greseala, afirma ANSA, care precizeaza ca politia ancheteaza incidentul.

Potrivit autoritatilor, este posibil ca cele doua episoade de violenta sa nu aiba legatura unul cu altul, in conditiile in care armele si modurile de operare au fost diferite. Incidentele au semanat insa panica pe strazile stramte din centrul orasului italian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.