Fostul presedinte american Bill Clinton si-a inselat din nou sotia, fara a se mai deranja sa ascunda acest lucru, sustine Ed Klein in noua sa carte "Truth About Hillary" (Adevarul despre Hillary). "Consilierii lui Hillary au observat ca Bill devine din ce in ce mai nepasator, dupa ce cartea sa de memorii, "My Life", a devenit un best-seller. Multumita celor 12 milioane de dolari castigati de pe urma cartii si a altor 10 milioane obtinute pentru promovarea acesteia, fostul presedinte se scalda acum in bani si in mandrie", scrie Ed Klein.

De asemenea, scriitorul american sustine ca "aruncand precautiile la gunoi", Bill Clinton s-a implicat intr-o aventura amoroasa cu o femeie divortata, 40 de ani, care locuieste langa casa familiei Clinton, in Chappaqua. "Nu a fost nimic discret in felul in care a administrat aceasta relatie. Deseori a petrecut noptile in casa amantei sale, in timp ce agentii serviciilor secrete asteptau in masina parcata pe partea cealalta a strazii", comenteaza Klein. in carte este prezentata si o fotografie cu fostul presedinte american care saruta pe gura o femeie neidentificata.

Autorul cartii "Adevarul despre Hillary" a provocat un scandal de proportii in urma cu aproape o saptamana cand a lansat informatia conform careia Bill Clinton si-ar fi violat sotia si asa s-ar fi nascut fiica lor, Chelsea. Cand a aflat ceea ce sustine Klein, Hillary Clinton, senator de New York, si-a iesit din fire si a declarat: "Klein o sa putrezeasca in iad pentru asta", au dezvaluit apropiatii fostei Prime Doamne, care intentioneaza sa-l dea in judecata pe autor.

Bill Clinton este obisnuit cu astfel de scandaluri, chiar si pe finalul ultimului sau mandat facand obiectul unei proceduri de destituire din functia de presedinte in urma scandalului ca ar fi intretinut relatii sexuale in Biroul Oval cu o stagiara, Monica Lewinsky.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.