In perioada 3-7 iunie la Berlin, se va desfasura DMY Festivalul International de Design, cu o serie de expozitii impresionante si show-room-uri.
Festivalul va fi gazduit de Arena Berlin, unde vor fi expuse si o serie de produse si delicatese alimentare, precum si bauturi dintre cele mai originale si exotice. Pe parcursul festivalului, cele mai bune lucrari ale unor tineri designeri vor primi distinctia DMY Award. Mai mult, turistii care vor vizita in aceasta perioada Berlinul vor avea ocazia sa participe la un eveniment sustinut 100% de binecunoscuti designeri internationali – DMY Allstars.

Un numar mare de expozanti si designeri, renumiti la nivel national si international, vor organiza propriile lor expozitii si spectacole in aer liber sub marca DMY. Petrecaretii vor avea parte si de distractie: la finalul fiecarei zile de expozitie, DMY Klublabor ii va invita pe participanti sa intre in atmosfera cluburilor din Berlin, alaturi de DJ si VJ excentrici.

Acest eveniment este recomandat de compania aeriana Germanwings, una dintre cele mai de succes linii aeriene low-cost din Europa care efectueaza zboruri pe ruta Bucuresti-Berlin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.