Fond de ten, anticearcan, pudra bronzanta: presa scrie despre obiectele de machiaj ale premierului britanic Gordon Brown, dupa ce au fost uitate de un consilier intr-un taxi, relateaza AFP.
In plus, explicatii pe etapele procesului de machiare a liderului laburist au fost gasite intr-un rucsac, alaturi de alte documente sensibile.

Dupa ce estompeaza cearcanele si alte imperfectiuni, Brown trebuie sa-si intinda fondul de ten Clinique "peste tot, ca si cum ar vopsi un perete", si sa adauge pudra bronzanta Guerlain pentru a obtine un efect spectaculos, scrie The Sun, potrivit NewsIn.

Brown, al carui partid este la cel mai scazut nivel de popularitate din 1943, a sosit la putere in 2007 promitand revenirea la sobrietate dupa un deceniu in care Tony Blair a fost criticat pentru atractia pe care o avea pentru show si manipularea in comunicatii.

Downing Street a recunoscut ca "rucsacul a fost uitat de un subaltern".

Serviciile premierului au explicat ca premierul trebuie sa-si aplice machiaj, ca toti cei care apar la televizor.

Insa The Sun scrie ca rucsacul continea si alte documente sensibile, cu instructiuni privitoare la modul in care sa raspunda scandalului generoaselor deconturi de care beneficiaza parlamentarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.