Premierul italian Silvio Berlusconi a spus miercuri seara ca popularitatea nu i-a fost afectata de problemele conjugale, pe care sustine ca le infrunta "cu clasa", relateaza AFP.
"Nu!", a spus el, intrebat de France 2 daca "divortul" i-a influentat nivelul de popularitate.

"Cele mai recente sondaje arata o crestere a nivelului de popularitate", a subliniat Berlusconi, adaugand ca a infruntat "cu clasa" acuzatiile sotiei.

"Admiratia italienilor este la 75%, ceea ce nu este rau", a declarat el, subliniind ca "divortul este ceva dureros si ar trebui sa fie un lucru privat".

Berlusconi a spus marti seara ca mariajul sau cu Veronica Lario, care l-a atacat violent in presa, "s-a incheiat sau este pe punctul de a se incheia".

In alta ordine de idei, intrebat despre declaratiile pe care le-a facut cu privire la Barack Obama - pe care l-a numit "tanar, frumos si bronzat" - Berlusconi a raspuns ca nu le regreta, pentru ca a facut "un compliment".

"Eu mi-as dori sa fiu bronzat, sa am timp sa stau la soare. Obama a inteles despre ce este vorba", s-a aparat premierul. "In politica este acelasi lucru ca in viata normala. Cum am fost prieten cu toti colaboratorii mei, am fost prieten cu toti clientii mei, sunt prieten cu toti oamenii care au aceleasi responsabilitati ca mine in alte tari", a explicat Berlusconi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.