Premierul italian Silvio Berlusconi, al carui nume se afla in prezent in centrul unui scandal de imagine in Italia, dupa ce sotia acestuia a decis saptamana trecuta sa divorteze de el din cauza aventurilor extra-conjugale ale acestuia, a ajuns sa acuze Opozitia de stanga ca ii manipuleaza politic sotia!
"Opozitia e de vina! Mai precis, Stanga vrea sa ma destabilizeze politic in prag de campanie electorala. Si in acest scop au manipulat-o pe sotia mea", a declamat marti seful Guvernului de la Roma, citat de Pro TV.

Ipoteza complotului pus la cale de Opozitia de stanga este sustinuta de o parte din presa italiana, in contextul in care Silvio Berlusconi este unul din cei mai influente persoane din mass-media italiene, el realizand in ultimii ani profituri uriase din canalele de presa pe care le-a controlat.

Astfel, teoria vehiculata in prezent de o parte a presei italiene este aceea ca sotia lui Silvio Berlusconi, Veronica, este manipulata de Opozitia italiana pana la a-l ataca public pe premier, cu care aceasta are trei copii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.