Un raport al politiei metropolitane a dezvaluit ca mai multi baieti africani au fost adusi ilegal in Marea Britanie, pentru a fi sacrificati, relateaza "The Independent". La comanda unor secte fundamentaliste, copiii sunt adusi la Londra si folositi in cadrul unor ritualuri sangeroase, pentru a combate spriritele rele. Politia britanica este de parere ca baietii, considerati valorosi pentru ca nu sunt "patati", pot fi cumparati cu 10 lire sterline din Africa.

Potrivit cotidianului britanic, raportul a fost instrumentat dupa decesul unei fetite de opt ani, Victoria Climbie, care a fost infometata pana la moarte de rudele ei, pe motiv ca ar fi fost posedata. Autorii au facut referiri in raport despre vrajitorii, descantece si persoane seropozitive care intretineau raporturi sexuale cu copiii, crezand ca in acest fel se vor vindeca.

Raportul sugereaza, de asemenea, ca acesti copii sunt traficati pentru a fi folositi ca sclavi sexuali. Autorii au subliniat ca nu pot verifica veridicitatea informatiilor, insa si-au exprimat ingrijorarea ca acesti copii s-ar putea afla in situatii care le pun viata in pericol. Luna trecuta, Scotland Yard a dezvaluit ca 300 de baieti de culoare, cu varste cuprinse intre patru si sapte ani, au disparut din scolile londoneze si numai doi dintre ei au fost gasiti. De asemenea, detectivii din capitala britanica investigheaza circa 30 de cazuri de copii abuzati in timpul unor ritualuri magice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.