Un politist rus care nu se afla in exercitiul functiunii a deschis focul intr-un supermarket din sudul Moscovei ieri dimineata, ucigand doua persoane si ranind alte sapte, dupa ce anterior mai omorase o persoana.

"In timpul notii, Denis Evsiukov a avut o cearta cu sotia lui si a suferit o cadere nervoasa", a declarat o purtatoare de cuvant a politiei Moscovei, pentru a explica incidentul.

Agentiile de presa ruse afirma ca una dintre victime este o casiera de la magazinul unde a avut loc incidentul, informeaza NewsIn.

Autorul atacului armat din Rusia era seful politiei unui cartier al Moscovei Comandantul politiei din cartierul Taritino, Denis Evsiukov, l-a ucis in noaptea de duminica spre luni pe soferul masinii in care se afla, apoi a intrat intr-un supermarket si a deschis focul, provocand moartea altor doua persoane si ranirea a sase, potrivit Parchetului.

Inainte de a comite tripla crima, Evsiukov plecase duminica seara de la petrecerea de ziua lui, dupa o cearta cu sotia.

"Nu a tras cu arma de serviciu, ci cu un pistol Makarov care era cautat de noua ani", a mai precizat Parchetul, adaugand ca Evsiukov "a opus rezistenta armata in momentul arestarii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.