Ministrul iranian pentru informatii a anuntat arestarea membrilor unei celule teroriste care avea legaturi cu Israelul si care ar fi pregatit atentate la Teheran, relateaza duminica agentiile locale de presa, citate de AFP.

"O celula terorista, cuprinzand elemente inselatoare si cu legatura cu regimul sionist, care pregatea atentate cu bomba la Teheran inainte de alegerile prezidentiale, a fost arestata", a declarat Gholam Hossein Mohseni Ejeie, conform NewsIn.

Primul tur al alegerilor prezidentiale urmeaza sa aiba loc in 12 iunie. Ministrul nu a precizat nici numarul de persoane retinute, nici data arestarii lor.

Mohseni Ejeie a adaugat ca, "pe baza informatiile stranse, regimul sionist incearca sa inroleze elemente antirevolutionare pentru a-si atinge obiectivele diabolice".

Israelul este dusmanul declarat al republicii islamice si nu este pentru prima data cand Teheranul anunta ca a arestat spioni sau persoane care lucrau in favoarea Ierusalimului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.