Vera Putina, este prima membra a familiei premierului rus care intra in politica, preluand conducerea guvernului tinerilor din orasul natal al lui Putin, Sankt Petersburg.
Vera Putina, nepoata premierului rus Vladimir Putin, va prelua conducerea unui „guvern al tinerilor” din Sankt Petersburg. Vera, in varsta de 24 de ani, este redactor-sef al publicatiei „Rusia Unita”, organul partidului omonim condus de unchiul sau. „Consiliul Tineretului din orasul Sankt Petersburg mi-a propus sa preiau conducerea unui grup de lucru pentru formarea si prezidarea unui guvern al tineretului. Am acceptat aceasta propunere pentru ca sunt convinsa ca tinerii trebuie sa fie mai activi din punct de vedere politic”, a declarat Vera Putina.

In fruntea Consiliului Tineretului, care a propus candidatura Verei Putina, se afla nimeni altul decat Dmitri Grizlov, fiul presedintelui Camerei inferioare a legislativului de la Moscova.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.