"The Lost Symbol" ("Simbolul Pierdut"), romanul scris de Dan Brown care continua actiunea din best-seller-ul "The Da Vinci Code" ("Codul lui Da Vinci"), prezentand 12 ore din viata eroului Robert Langdon, va fi lansat pe 15 septembrie, informeaza BBC.
"Experienta scrierii acestui roman a fost o calatorie stranie si minunata", spune Dan Brown despre munca la "Simbolul Pierdut", programat initial sa fie lansat in 2006.

Jason Kaufman, editorul lui Brown, a descris locul in care are loc actiunea noului roman ca pe "un peisaj nou si neasteptat". Dan Brown a adaugat ca incorporarea a cinci ani de cercetare si documentare in povestea care se desfasoara pe durata a 12 ore a fost o adevarata provocare. Amanuntele despre actiunea noului roman au fost insa tinute secrete, noteaza NewsIn.

"Codul lui Da Vinci", al patrulea roman al lui Brown, a fost lansat in 2003 si a devenit un succes mondial, cu peste 81 milioane de copii vandute. Ecranizarea romanului, cu Tom Hanks in rol principal, s-a bucurat, de asemenea, un mare succes la nivel mondial. Biserica Catolica a fost deranjata de "Codul lui Da Vinci", care sugereaza ca Iisus ar fi fost casatorit cu Maria Magdalena.

Dezaprobarea Bisericii nu a afectat insa succesului filmului, incasarile acestuia ajungand 757 milioane de dolari in toata lumea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.