Un om de afaceri francez, sotia sa si fetita lor au fost gasiti morti luni dimineata in apartamentul lor de la Moscova, a anuntat Parchetul, precizand ca a deschis o ancheta pentru crima, relateaza AFP.

"Familia unui om de afaceri francez a murit in aceasta dimineata in urma unui incendiu care s-a declansat la ora 6.00 (5.00, ora Romaniei)", a declarat pentru AFP Viktoria Tiplenkova, purtatoarea de cuvant a Comitetului de ancheta de pe langa Parchetul din Moscova, care a precizat ca este vorba despre familia Spinelli, fara a da alte detalii despre identitatea victimelor. "A fost deschisa o ancheta pentru crima. Expertii lucreaza la fata locului", a continuat Tiplenkova, potrivit NewsIn.

Potrivit agentiilor ruse, este vorba despre un om de afaceri numit Thierry Spinelli, care lucra in viticultura, sotia sa Olga si fetita lor de doi ani Elisa.

"Potrivit datelor preliminare, Olga a fost strangulata", a precizat un purtator de cuvant al Parchetului citat de Interfax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.