Cea mai tanara victima a cutremurului produs luni in Italia este un baietel roman, Antonio Iovan, in varsta de numai patru luni, relateaza agentia Adnkronos.
Cosciugul sau, cel al mamei sale in varsta de 36 de ani si cel al tatalui sau au fost expuse vineri la funeraliile de stat organizate la Aquila. Copilul urma sa implineasca cinci luni duminica, de Florii, arata NewsIn.

Ministerul de Externe roman a comunicat vineri ca numarul romanilor decedati in urma cutremurului din Italia se mentine la cinci. O familie intreaga de romani - tatal, mama si fiul - au fost scosi morti dintre daramaturi la San Demetrio, in urma cutremurului produs luni in Italia. In regiunea Abruzzo, unde s-a produs cutremurul, traiesc aproximativ 20.000 de romani.

Vineri au avut loc funeralii de stat la Aquila pentru cele aproape 300 de victime ale seismului de luni, la care a participat si ambasadorul roman la Roma, Razvan Rusu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.