Puterea si opozitia din Republica Moldova nu au ajuns la un acord privind incetarea actiunilor de protest si recalcularea voturilor, a declarat pentru Interfax presedintele Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat.
Aceeasi agentie anunta anterior ca cele trei partide liberale de opozitie si comunistii au ajuns la o intelegere privind recalcularea voturilor de la alegerile de duminica. Interfax sustinea ca anuntul privind recalcularea voturilor ar fi fost facut chiar de catre presedintele Partidului Liberal Democrat, Vladimir Filat, in fata manifestantilor.

"Am inaintat cererea noastra de recalculare a voturilor si incetarea violentelor, precum si asigurarea dreptului de a protesta pasnic, insa nu am primit un raspuns oficial", a declarat ulterior Filat agentiei Interfax, citata de NewsIn.

"Astfel, actiunile noastre de protest vor continua, dar facem apel catre sustinatori la un comportament decent", a adaugat Filat, potrivit Interfax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.