Zece persoane, dintre care doi romani care fusesera expulzati recent din Italia, au fost arestate pentru trafic de cocaina la Khouribga, in centrul Marocului, a anuntat marti politia marocana, citata de AFP.

Reteaua de trafic de droguri dezmembrata cuprindea mai multi marocani, printre care un politist, si doi cetateni romani, a precizat aceasta sursa. Grupul, recent expulzat din Italia pentru implicare intr-un caz de trafic de droguri, care opera la Casablanca si la Khourigba, relateaza NewsIn.

Suspectii au fost dusi la Parchet.

Politia a confiscat o jumatate de kilogram de cocaina, opt vehicule, placute de inmatriculare false, arme albe si bombe lacrimogene, potrivit comunicatului Directiei generale a ssigurantei nationale.

Traficatii isi stabilisera legaturi cu retele internationale, printre care unele de italieni si romani, specializate in furtul de masini si falsificarea de numere de inmatriculare.

Complicitatea unui inspector principal de politie de la aeroportul Mohammed V de la Casablanca le-a permis sa scape de controlul vamesilor, a afirmat politia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.