Politia britanica a anuntat ca 86 de persoane au fost arestate, iar patru inculpate, incepand de marti, in cadrul numeroaselor manifestatii organizate la Londra cu ocazia summitului G20, relateaza NewsIn

Doi manifestanti au fost arestati pentru furt cu circumstante agravante, iar unul pentru incendiere deliberata a sediului bancii RBS, situat in apropiere de Bank of England, in centrul financiar al Londrei, a anuntat Scotland Yard. Mai multi manifestanti cu cagule au patruns miercuri dupa-amiaza in sediul RBS, dupa ce au spart geamurile si au distrus mai multe computere.

Alte sapte persoane au fost arestate pentru provocare de pagube, unsprezece pentru ca aveau asupra lor uniforme de politisti si trei pentru ca erau imbracate in uniforme de politist. Alti 16 manifestanti au fost arestati pentru tulburari ale ordinii publice insotite de violenta si unul pentru alerta cu bomba.

Patru persoane dintre cele arestate marti au fost deja inculpate: trei pentru posesie a unui obiect contondent sau a unei arme albe, iar una pentru agresarea unui politist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.