Conform Reuters, jurnalista Florence Aubenas a fost eliberata in aceasta dimineata de catre gruparea irakiana care o tinea ostatica. Intervievati de catre Realitatea TV, Marie Jeanne Ion si Sorin Miscoci au recunoscut faptul ca au fost tinuti ostatici in aceeasi locatie si ca se bucura enorm pentru acest eveniment. In cursul zilelor urmatoare vom afla mai multe despre implicarea oficialitatilor de la Bucuresti in eliberarea sa.
Alaturi de Florence Aubenas a fost eliberat si ghidul sau - Hussein Hanun al-Saadi. Acestia au fost rapiti in Bagdad, la iesirea din hotel, pe data de 5 ianuarie si vor ajunge in Franta in cursul zilei de astazi, a declarat o purtatoare de cuvant a Ministerului de Externe francez.

Atat Marie Jeanne Ion cat si Sorin Miscoci au spus ca acum vor putea dezvalui mult mai multe detalii despre experienta din captivitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.