Clementina Cantoni, italianca rapita in Afganistan pe 16 mai, a fost eliberata joi, dupa 24 zile de captivitate, anunta CNN. Femeia a fost predata ambasadei italiene din Kabul, de unde s-a intors, ieri dimineata, acasa. Clementina a fost intampinata cu entuziasm si bucurie in orasul ei natal, unde localnicii au lipit afise cu chipul sau pe toate strazile. Sute de oameni au iesit ieri din casa, pentru a-i ura bun venit fostei ostatice.

Clementina Cantoni, in varsa de 32 de ani, se afla in Afganistan din 2003. Ea era trimisa de organizatia "Care International" pentru a participa la o misiune umanitara. Femeia a fost rapita de membrii unei grupari criminale, care au cerut Politiei sa-l elibereze din inchisoare pe liderul lor, in schimbul vietii ostaticei. Dupa mai bine de trei saptamani de negocieri, oficialii afgani au reusit sa o scoata din mainile rapitorilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.