Alegerile prezidentiale din SUA si Slovacia, data la care Croatia va intra in UE si concursul Eurovison se numara printre evenimentele extrasportive inedite incluse in oferta unei case de pariuri online din Austria, disponibila si in Romania.

Pentru a face cat mai variata oferta adresata pariorilor, casa Bet-at-home a inclus si competitii fara nicio legatura cu lumea sportului, incercand astfel sa atraga cat mai multi amatori. Unul dintre domeniile inedite pe care se poate paria este politica, scrie NewsIn.

In privinta datei la care Croatia va intra in Uniunea Europeana, Bet-at-home ofera o cota de 1,1 daca acest lucru se va intampla inainte de 1 ianuarie 2012, ceea ce, la parierea sumei de 10 lei, inseamna un castig net de doar un leu. In schimb, cei care pariaza pe faptul ca intrarea Croatiei in UE nu se va produce inainte de 1 ianuarie 2012 primesc cota de 6,2, adica un castig net de 60,2 lei la parierea sumei de 10 lei.

Tot din sfera politicului, oferta austriecilor include chiar si alegerile prezidentiale din SUA care vor avea loc peste trei ani. Potrivit celor de la Bet-at-home, favorit este actualul presedinte, Barack Obama, cu o cota de 1,8 la castigarea alegerilor. Obama este urmat, la mare distanta, de Sarah Palin si Hillary Clinton, cotate cu 8 si, respectiv, 10. Printre posibilii candidati la prezidentialele americane din 2012 se numara, conform ofertei, si controversata Paris Hilton, creditata cu cele mai mici sanse de victorie. Mostenitoarea imperiului Hilton are cota 1.000, ceea ce inseamna ca un pariu de 10 lei aduce un castig net de 9.990 de lei!

Oferta pentru concursul Eurovision 2009, programat in luna mai, da ca favorita Norvegia, care are cota 2,5 pentru castigarea competitiei muzicale. Cantareata care va reprezenta Romania la Eurovision, Elena Gheorghe, este pe locul 20 in ierarhia favoritilor, cu o cota de 60. Asta inseamna ca un pariu de 10 lei pe romanca aduce un castig net de 590 de lei.

Printre evenimentele extrasportive pe care se poate paria la Bet-at-home este si concursul TV "Dansez pentru tine". Favorita la castigarea noului sezon al emisiunii este perechea din care face parte Claudia Cream, cotata cu 3, in timp ce sansele cele mai mici le are, potrivit casei austriece de pariuri, cuplul in care se va afla Ionut Dumitru, alias Piticu' din trupa Simplu (cota 12). "Am observat ca romanii cauta din ce in ce mai mult posibilitatea de a paria pe evenimente mai deosebite si incercam astfel sa fim alaturi de clientii nostri si sa le dam sansa de a paria pe cuplul preferat. Acest pas este doar inceputul, pentru ca dorim ca in, scurt timp, sa avem in oferta cat mai multe pariuri de acest fel", a declarat, pentru NewsIn, reprezentantul Bet-at-home Romania, Dorian Oana.

Bet-at-home este o companie de jocuri de noroc infiintata in 1999, care detine birouri in Austria si Malta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.