Proprietarul celui mai mare ziar de opozitie din Georgia a anuntat marti ca nu va mai publica Georgian Times, din cauza amenintarilor lansate de autoritati la adresa familiei sale

Malhaz Gulasvili, proprietarul Georgian Times, afirma ca politia i-a oprit masina si a verificat-o la 13 martie. Masina era condusa de fiul sau.

Potrivit omului de afaceri, actiunea politiei a fost de fapt o razbunare, din cauza opozitiei ziarului sau fata de presedintele Mihail Saakasvili.

"Este teroare psihologica", a spus Gulasvili. "De ce nu ne spun ca in Georgia este dictatura si sa renunte la a mai crea iluzia unei tari democratice", a subliniat acesta, relateaza NewsIn, citand Reuters.

Saakasvili este acuzat de opozanti ca limiteaza libertatea presei si ca a provocat razboiul dezastruos de anul trecut, cand trupele georgiene au fost imediat invinse de trupele ruse.

"Nu este nimic motivat politic in ceea ce s-a intamplat cu Gulasvili", a precizat un purtator de cuvant al Ministerului de Interne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.