Daca esti genul caruia ii place sa se laude cu cicatricile de pe corp in locul obisnuitelor poze din vacanta, atunci acestea vor fi destinatiile ideale pentru tine. Hai sa scapam de rutina zilnica, sa respiram putin aer curat si sa vedem locuri noi si extreme.

Lasa oamenii de rand sa se bucure de croazierele plictisitoare si tururile insotite de ghizi, destinatiile pe care ti le vom prezenta aici te vor umple de adrenalina. De fapt, ce rost are sa pleci in vacanta, daca nu vei face ceva care de care sa-ti aduci intotdeauna aminte?

Montagne russe sau roller coaster - adrenalina si distractie la maxim!

10. Columbia Britanica, Canada

Heli-ski. In Columbia Britanica vei intalni unele dintre cele mai frumoase privelisti din America de Nord, vazute cel mai bine de pe schiuri. Fa o vizita in oraselul Revelstoke, cu o populatie de aproximativ 7.500 locuitori. Vei avea parte de o experienta minunata in materie de schi si in special heli-ski. Exista numeroase centre locale de unde vei fi luat cu elicopterul pana la unul din muntii din apropiere. Monashee sau Selkirk, unde vei putea schia fara a fi deranjat de nimeni. Incearca si schiul prin padure, iar pentru iubitorii de snowboard exista locuri potrivite. Si vremea tine cu iubitorii sporturilor albe, conditiile perfecte tinand din decembrie pana in mai.

9. Skeleton Coast Park, Namibia

Pescuit de rechini. In ultima vreme, pescuitul profesionist are parte de amatori din ce in ce mai multi. probabil e o oportunitate buna de a scapa de sotie pentru cateva ore. Pescuitul de rechini in Namibia este insa genul de sport care nu este potrivit pentru orice amator de bere si seminte. Aceasta tara a avut parte
recent de multa atentie dupa ce Angelina Jolie si Brad Pitt au ales-o ca loc de nastere pentru fiica lor, dar amatorii de senzatii tari vin aici de ani buni.Aici vei avea ocazia sa urmariti rechini-aramii, "bronzy" cum sunt ei denumiti de localnici. Cei mai mari au in jur de 200 kg, asa ca fi sigur ca vor opune ceva rezistenta. Namibia are legi stricte in privinta protectiei rechinilor, asa ca, chiar daca prada este temporara, experienta va fi de neuitat.


Despre autor:

Lazy

Citeste articolul integral in Lazy

Sursa: Lazy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.