“Stradivarius – Mit si muzica” este numele expozitiei unicat, ce va avea loc in cadrul muzeului Wallraf-Richartz Koln, deschiderea oficiala fiind anuntata pentru martie 2010.

De pe 5 pana pe 21 martie 2010, in decursul a 17 zile, galeria de arta din Koln va gazdui peste 50 de instrumente cu corzi, realizate de mana legendarului artist, Antonio Stradivarius, nascut in 1648.

Este pentru prima data cand in cadrul unei expozitii sunt reunite atatea instrumente cu corzi, deosebit de valoroase. Majoritatea exponatelor provin din colectii personale, motiv pentru care foarte rar sunt expuse publicului larg.

Celelalte piese provin de la muzee internationale si muzicanti renumiti. Concomitent cu deschiderea expozitiei, muzeul planuieste o serie de concerte in care vor evolua cei mai renumiti solisti si violonisti.

Compania aeriana low-cost Germanwings, care opereaza si in Romania, promite sa le ofere turistilor toate premisele unei calatorii linistite si sigure, expozitia fiind un bun pretext oferit impatimitilor de calatorii pentru a vizita orasul Koln.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.