Un studiu al CIA sustine ca Israelul va inceta sa mai existe peste aproximativ 20 de ani. Motivul invocat este renuntarea la solutia doua state-doua popoare, care constituie cea mai justa rezolvare a conflictului israeliano-palestinian, din cauza emigrarii masive a cetatenilor israelieni si a scaderii ratei natalitatii din Israel.
PressTV, postul de televiziune care a difuzat informatia, afirma ca studiul CIA, care circula in medii deosebit de restranse, el fiind distribuit doar unui numar select de personalitati, prevede reintoarcerea tuturor refugiatilor palestinieni in teritoriile ocupate si emigrarea cetatenilor israelieni in SUA si Europa.

Intr-un interviu acordat pentru PressTV, avocatul american Frank Lamb a afirmat ca in SUA traiesc in prezent 500.000 de israelieni cu pasaport american, iar alti 300.000 de israelieni, aflati in statul California, au facut cerere pentru a dobandi cetatenia americana.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.