Sase femei au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au lesinat, iar alte trei persoane au fost arestate, sambata, la preselectia pentru reality show-ul „America's Next Top Model”, desfasurata la un hotel din New York, informeaza Reuters.

Postul local de radio WINS a relatat ca incidentele au inceput dupa ce o masina din care iesea fum a parcat in apropierea hotelului si a creat panica in randul miilor de femei venite pentru preselectie, citeaza NewsIn.

Potrivit martorilor, din masina a coborat un barbat care a incercat sa fure gentile unora dintre candidate.

Politia din New York nu a confirmat amanuntele prezentate la radio, anuntand in schimb ca sase femei au avut nevoie de tratament medical, deoarece au lesinat din cauza oboselii provocate de statul la coada, pentru a intra la preselectie. Politistii au mai precizat ca doua femei si un barbat au fost arestati, sub acuzatia de instigare la violenta.

Trotuarele din apropierea hotelului unde a avut loc preselectia erau pline, sambata, de scaune, saci de dormit si haine abandonate in graba de femeile panicate.

Preselectia s-a desfasurat pentru cea de-a 13-a editie a show-ului „America's Next Top Model”, la care vor participa 12 concurente. Astfel de preselectii vor avea loc si in Chicago, Dallas si Los Angeles.

Reality show-ul este difuzat de postul de televiziune CW si o are ca protagonista pe Tyra Banks, cunoscuta pentru cariera de top model.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.