Presedintele american Barack Obama a glumit sambata pe tema unei vizite in Brazilia, spunand ca viseaza la plajele din Rio, dar se teme ca adversarii sai republicani ar dori ca el sa se rataceasca in jungla amazoniana, relateaza AFP.

"Crescand in Hawaii, cred ca este foarte important sa ajung macar la Rio, unde, dupa cate stiu, plajele sunt foarte frumoase", a spus liderul american, dupa prima sa intalnire la Casa Alba cu omologul sau brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva.

"As dori sa merg in jungla amazoniana, dar cred ca Partidul Republican ar vrea sa ma vada traversand Amazonul si ratacindu-ma acolo", a adaugat presedintele, potrivit NewsIn.

Obama a facut prima sa calatorie in strainatate ca presedinte in februarie, in Canada.

El se va duce in Marea Britanie pentru summitul G20 de la Londra, apoi in Franta si Germania, pentru summitul NATO, inainte de a ajunge la Praga, in Turcia si apoi in Trinidad Tobago, pentru summitul Americilor de la jumatatea lunii aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.