Cadavrul in descompunere era al unui barbat care murise de mai multe zile, a anuntat politia germana

"Este vorba de un barbat in varsta de 29 de ani, care intrase deja in putrefactie", a declarat un purtator de cuvant al politiei. Barbatul pare sa fi avut o moarte naturala, relateaza NewsIn, citand AFP.

Originar din Dresda, el a fost gasit miercuri dimineata in toaletele publice ale spitalului Virchow, de catre personalul alertat de mirosul ciudat, potrivit purtatoarei de cuvant a institutiei, Kerstin Endele.

Barbatul fusese dus la sectia de urgente a spitalului vineri, 6 martie, intr-o stare de surescitare, potrivit lui Endele. Se presupune ca acesta se droga, deoarece ca avea asupra sa un kit pentru injectarea de stupefiante, care i-a fost confiscat.

Starea lui era "stabila", a adaugat purtatoarea de cuvant. "A refuzat sa se interneze si a parasit sectia de urgente dupa zece minute", potrivit acesteia.

Curatenia toaletelor fusese incredintata de spital unei companii, care a dat asigurari ca le-a curatat zilnic, insa nu au intrat si in cabinele ocupate.

In decembrie 2008, cadavrul unei femei a fost descoperit in toaletele unui alt spital, la Weimar, in landul Thuringen, estul Germaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.