Un individ inarmat a ucis marti, in sudul statului Alabama, cel putin noua persoane, intre care propria mama, sotia unui ajutor de serif si copilul acesteia in varsta de numai trei luni, iar dupa o urmarire pe autostrada, in timpul careia a tras la intamplare, s-a sinucis, transmite Realitatea TV.

Autoritatile din Alabama au anuntat ca fortele de ordine au raspuns la o "serie de cel putin patru incidente cu arme de foc" in care a fost implicata o singura persoana. Suspectul "a facut cel putin noua victime dupa care s-a impuscat", potrivit unui comunicat al politiei.

Autoritatile spun ca se asteapta sa mai gaseasca victime. Masacrul a inceput in Samson, un orasel din sud-estul statului Alabama si s-a incheiat dupa o urmarire pe autostrada, in timpul careia au fost trase focuri de arma, in orasul invecinat, Geneva, aflat la 20 de kilometri departare, a anuntat FBI si politia locala.

Autorul atacului, un barbat in varsta de circa 35 de ani, a ucis cinci oameni, inclusiv sotia unui ajutor de serif local si bebelusul ei de trei luni, la o locuinta mobila din Samson. Printre alte victime se numara propria mama, alte doua persoane ucise la un magazin si o benzinarie si un barbat care se afla intr-o camioneta si care a murit in timpul urmaririi pe autostrada, cand suspectul pare sa fi tras la intamplare, a declarat Wynnton Melton, primarul din Geneva.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.