O persoana inarmata l-a ranit grav miercuri, la Moscova, pe directorul unei banci din Rusia, intr-un atac care a avut, probabil, legatura cu activitatea bancherului, au declarat anchetatorii citati de agentiile locale de stiri, transmite NewsIn.

Presedintele consiliului de administratie al Konvers Group, Alekandr Antonov, a fost impuscat pe o strada din nord-vestul Moscovei miercuri, relateaza ITAR-TAS si RIA Novosti.

"Antonov a fost ranit, iar el si garda sa de corp de afla la terapie intensiva", a declarat Vikoria Tiplenkova, unul dintre anchetatorii insarcinati cu acest dosar, citata de RIA Novosti.

Un alt anchetator, Anatoli Bagmet, citat de RIA Novosti afirma ca atacul are probabil legatura cu activitatea profesionala a lui Antonov.

Astfel de incidente sunt relativ rare la Moscova. Un economist rus a fost, insa, inchis anul trecut pentru uciderea vicepresedintelui Bancii Centrale ruse Andrei Kozlov, cunoscut pentru eforturile sale in materie de transparenta in sectorul bancar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.