Compania Walt Disney a anuntat luni ca planuieste sa isi injumatateasca emisiile generate de combustibili pana in 2012, dupa care va reduce la zero emisiile de gaze cu efect de sera produse de birouri, complexe comerciale, parcuri tematice si linii de croaziera, anunta Reuters.
Disney planuieste si sa reduca la zero cantitatea de deseuri trimise la groapa de gunoi, dupa ce cantitatea trimisa in 2006 s-a ridicat la 300.000 de tone. Metoda aleasa este reciclarea, dar si achizitionarea mai multor materii prime reciclate. Cantitatea de apa consumata va fi si ea redusa atat la nivel de manufactura si transport cat si in procesele de debarasare.

Pana in 2013, Disney planuieste sa scada consumul de electricitate cu 10 procente fata de cantitatea folosita in 2006, si doreste sa dezvolte planuri „agresive” prin care sa implementeze sisteme de generare a energiei regenerabile.


Despre autor:

Green-Report

Sursa: Green-Report


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.