Patruzeci si patru de persoane au primit ingrijiri medicale dupa ce au fost evacuate luni dintr-un complex medical din Denver, din cauza unor emanatii chimice, relateaza AFP.

Incidentul s-a produs luni dimineata in complexul din centrul `National Jewish Health`si s-a incheiat putin inainte de pranz.

"Amestecarea accidentala a doi produsi clasici, folositi pentru piscine, a eliberat emanatii toxice care au dus la evacuarea mai multor aripi...circa 500 de membri ai personalului si studenti au fost evacuati", potruivit biroului de presa, citat de NewsIn.

"Patruzeci si patru de persoane au fost internate in spitale din regiune. Nu avem informatii despre probleme grave provocate de emanatii", potrivit sursei.

Ca o coincidenta, "National Jewish Health" este cunoscut pentru calitatea ingrijirilor acordare persoanelor care sufera de probleme respiratorii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.