O bomba a explodat in aceasta dimineata in apropierea unei agentii a Citibank, filiala a Citigroup, in nordul Atenei, provocand pagube materiale, dar fara sa inregistreze victime, a anuntat politia locala

Bomba, care a explodat la ora locala 03.00 (03.00, ora Romaniei), a fost plasata in spatele cladirii din cartierul Psychiko. Doua masini au fost avariate, relateaza NewsIn, citand AFP.

In urma cu o luna, politia a dezamorsat o bomba de mate putere, plasata intr-o masina parcata in fata sediului Citibank din cartierul Kifissia.

Politia elena suspecteaza "Organizatia Revolutionara", grup de extrema-stanga considerat cel mai periculos din Grecia. Organizatia a revendicat un atac cu racheta asupra ambasadei americane in 2007.

Recent, la 4 martie, persoane neidentificate au lansat bombe si dispozitive incendiare asupra unei sucursale a bancii Pireus, provocand pagube materiale majore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.