Secretarul american de stat Hillary Clinton a dezvaluit sambata, intr-un talk-show din Turcia, cum s-a indragostit de sotul sau Bill Clinton, ce ii lipseste din viata obisnuita si a marturisit ca nu se pricepe la moda, relateaza Reuters.
In talk-show-ul popular Hadi Gel Bizimle (Vino si alatura-te noua), Clinton a raspuns la cateva intrebari legate de diplomatie, dar s-a concentrat in principal pe viata sa personala, de exemplu cum s-a indragostit de sotul sau. "A fost in urma cu atat de mult timp", a spus ea, precizand ca l-a intalnit pe Bill Clinton in primavara anului 1971, cand amandoi studiau dreptul. "Am vorbit unul cu celalalt si ne-am bucurat de viata noastra impreuna de atunci", a afirmat ea, dupa cum precizeaza NewsIn.

Aparitia in acest show, moderat de patru femei, se inscrie in strategia lui Clinton de a atrage de partea sa opinia publica. Ea a aparut intr-o emisiune populara de televiziune si in Indonezia, luna trecuta, in Israel s-a intalnit cu studentii, iar in Parlamentul European de la Bruxelles a participat la o dezbatere. Duminica fosta Prima Doamna se va intoarce la Washington.

Clinton a marturisit ca ii lipseste sa mearga la cumparaturi si sa stea in cafenele si sa se uite la lume. "Mi-am sacrificat o mare parte din viata mea privata, ceea ce regret", a spus ea.

"Nu poti avea totul, trebuie sa faci niste alegeri si sunt foarte bucuroasa sa am sansa de a-mi servi tara, lucrand impreuna cu presedintele Obama", a spus ea.

Insa, desi ii place sa mearga la cumparaturi, Clinton marturiseste ca nu se pricepe la moda si ca ii spune adesea fiicei sale, Chelsea, ca "simtul modei" a sarit o generatie.

Insa ea a laudat-o pe actuala Prima Doamna Michelle Obama pentru felul in care se imbraca si pentru eleganta cu care isi indeplineste rolul. "Am fost Prima Doamna si stiu cat de important este rolul ei. Cred ca Michelle Obama se descurca minunat si isi echilibreaza foarte bine responsabilitatile", a spus sefa diplomatiei americane. "Are doi copii mici si a pus binele lor pe primul plan, pentru ca este greu cand tatal este ales presedinte tu esti inca un copil", a adaugat ea.

Moderatoarele au intrebat-o cu delicatete pe Clinton cum a facut fata experientelor amare din viata sa, fara sa mentioneze direct scandalul Monica Lewinsky. "Dragoste! Si iertare, prietenie si familie. Stiti, familia, credinta, prietenii sunt centrul vietii mele si nu cunosc pe nimeni a carui viata sa nu fie grea", a spus Clinton. "Daca intalniti o astfel de persoana, vreau sa o cunosc", a adaugat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.