Secretarul american de stat Hilary Clinton i-a indemnat pe europeni sa nu “iroseasca o criza buna” in cadrul unui discurs in Parlamentul European, informeaza Reuters. Oficialul a vrut sa sublinieze oportunitatea de a reconstrui economiile intr-un stil mai verde.
“Nu o irositi pentru ca poate avea un impact pozitiv asupra schimbarilor climatice si securitatii energetice”, a declarat Hilary Clinton. In prima sa vizita in Europa in calitate de secretar de stat, Clinton a declarat ca SUA au fost neglijente in acest domeniu si nu s-au ridicat la nivelul responsabilitatilor. “Acum, insa, avem ocazia sa demonstram vointa de a confrunta schimbarile climatice”, a declarat Clinton.

De asemenea, secretarul american de stat a salutat vointa Chinei de a se implica in combaterea schimbarilor climatice, declarata cu ocazia unei vizite de luna trecuta.


Despre autor:

Green-Report

Sursa: Green-Report


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.