Patru copii si o femeie care ar fi mama acestora au fost ucisi intr-un incident armat la Cleveland, Statele Unite, a anuntat politia, citata de AFP.
Inca un copil ar fi fost grav ranit de gloante, potrivit aceleiasi surse. Politia cauta activ un barbat care ar fi tatal unora dintre victime, potrivit NewsIn.

Vineri dimineata, masini ale politiei au incercuit un cartier din vestul orasului Cleveland si un elicopter a survolat zona, pentru a-l gasi pe suspect, identificat drept Davon Crawford, in varsta de 33 de ani.

"Din cate am inteles, el este tatal unora dintre copii", a declarat Thomas Stacho, locotenent in politia locala.
Potrivit fortelor de ordine, un copil a reusit sa fuga din casa unde a avut loc tragedia joi seara, in jurul orei locale 20.00 locale (vineri 3.00 ora Romaniei), pentru a cere ajutor. Cand au sosit politistii, suspectul fugise deja.

Cotidianul local Cleveland Plains-Dealer afirma ca femeia impuscata este mama copiilor.
Crawford a mai fost implicat in cazuri de violenta. Intr-unul dintre aceste cazuri, in care era acuzat de utilizarea unei arme de foc cu care a amenintat copii, barbatul fusese condamnat la inchisoare in 2002, potrivit cotidianului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.