Secretarul de stat Viorel Oancea, seful Departamentului pentru Politica de Aparare si Planificare, participa, in zilele de 5 si 6 martie, la reuniunea informala a ministrilor apararii din Sud-Estul Europei care va avea loc la Zagreb.
Agenda de discutii include subiecte privind stabilitatea regionala si procesul de largire a NATO, reforma sectorului de aparare in statele candidate la aderare, precum si participarea la operatii internationale.

Potrivit unui comunicat remis de catre Ministerul Apararii, la reuniune sunt invitati ministri si reprezentanti din ministerele apararii din statele membre ale Cartei Adriatice - Albania, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei, Muntenegru - precum si din Bulgaria, Grecia, Italia, Romania, Serbia, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Turcia, Ungaria si oficiali ai NATO.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.