Rusia va relua saptamana aceasta emiterea de vize pentru cetatenii georgieni, la sapte luni de la ruperea relatiilor diplomatice in urma razboiului din august, au anuntat oficiali rusi si georgieni, relateaza Reuters.

Ministrul georgian de externe, Grigol Vasadze, a spus ca Rusia va incepe emiterea de vize la 4 martie, la ambasada sa din Tbilisi, abandonata dupa ruperea legaturilor diplomatice.

"Vizele ruse vor fi emise de la fosta ambasada rusa din Tbilisi, unde vor lucra diplomati elvetieni si rusi", a explicat el, potrivit NewsIn.

Ministerul rus de Externe a confirmat ca vizele vor fi emise de diplomati elvetieni.

Tbilisi a rupt legaturile diplomatice in august, cand Kremlinul a recunoscut regiunile separatiste georgiene Osetia de Sud si Abhazia.

Georgia a spus ca diplomatii elventieni de la ambasada georgiana din Moscova vor relua, la randul lor, emiterea de vize pentru rusii care intentioneaza sa petreaca mai mult de trei saptamani in Georgia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.