Fostul presedinte american George W. Bush va incepe luna viitoare in Canada o serie de cel putin zece discursuri, urmand sa ajunga si in Europa si Asia.

"Are zece evenimente programate in cursul anului urmator, inclusiv in Canada, Europa si Asia", a spus o sursa, sub acoperirea anonimatului, conform NewsIn.

Reprezentantii lui Bush la Washington Speaker's Bureau, care organizeaza discursuri, nu au raspuns cererilor AFP de a afla proiectele predecesorului lui Barack Obama.

Primul discurs, intitulat "O conversatie cu George W. Bush", va fi sustinut la 17 martie la Calgary, in Canada, o provincie conservatoare unde se afla companii petroliere. Presa canadiana a scris ca evenimentul ar putea atrage 1.500 de persoane.

Washington Speaker's Bureau se ocupa de numeroase personalitati politice, printre care Colin Powell, Condoleezza Rice si fostul premier irlandez Bertie Ahern.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.