Un tribunal italian a condamnat-o marti la doi ani si trei luni de detentie pe o femeie de origine ucraineana, care si-a vandut copilul pentru 1.000 de euro, in 2004, unui cuplu de italieni, care au fost si ei condamnati la inchisoare, transmite AFP.

Tribunalul din Avezzano a condamnat mama copilului, a cauri identitate nu a fost dezvaluita, la doi ani, trei luni si zece zile de inchisoare. La randul sau, mama adoptiva a copilului a fost condamnata la doi ani si jumatate de inchisoare, iar tatal adoptiv la doi ani si opt luni, potrivit agentiei ANSA.

Cuplul italian s-a declarat vinovat, ceea ce i-a permis sa beneficieze de o negociere a pedepsei. In aceeasi situatie s-a aflat si un muncitor, intermediarul implicat in vanzarea copilului, care a fost condamnat la patru ani de inchisoare.

Un alt intermediar, o ucraineanca ce a pledat nevinovata si deci nu a beneficiat de o pedeapsa negociata, urmeaza sa fie judecata.

Carabinierii au descoperit aceasta situatie in urma unor interceptari telefonice din cadrul unei anchete privind imigratia clandestina.

Copilul, o fetita, a fost incredintat unei alte familii de catre tribunal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.