Un roman oprit de politia rutiera italiana pentru un control de rutina in apropiere de Milano avea 660 de autovehicule pe numele sau, relateaza site-ul CronacaQui.

La bordul masinii oprite se aflau cinci barbati, toti romani, cu numeroase precedente penale, inclusiv pentru jaf. In timpul perchezitiei masinii, politistii din Rho, comuna aflata la 14 kilometri nord-vest de Milano, au descoperit documente false si droguri, informeaza NewsIn.

Autovehiculul apartine unui roman in varsta de 30 de ani, care are pe numele sau alte 659 de masini. Pe numele sau fusese emis un mandat de cautare de catre autoritatile elvetiene, astfel incat a fost arestat. Ceilalti patru barbati au primit ordine de indepartare de pe teritoriul Italiei.

Pentru agentii de politia rutiera din Rho aceasta nu este o premiera. Ei au descoperit, intr-o tabara de nomazi ilegala din localitate, un barbat ce avea pe numele sau 50 de masini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.