Condoleezza Rice a incheiat o intelegere cu divizia Crown Publishers, conform careia fostul secretar de stat american va publica doua carti despre viata si activitatea ei politica.

Prima carte va fi publicata in toamna lui 2011 si se va referi la cei opt ani petrcuti in cadrul administratiei Bush, intai in functia de consilier pentru securitate nationala, iar apoi ca secretar de stat, informeaza cotidianul american New York Times.

Crown Publishers, o divizie a Random House, parte a companiei germane Bertelsmann AG a anuntat duminica ca a dobandit dreptul de a publica memoriile lui Rice.

Urmatoarea carte, a carei aparitie este programata pentru 2012, va avea in prim-plan copilaria fostului secretar de stat petrecuta in Alabama, unde aceasta s-a nascut in 1954. Condoleezza Rice a urmat tot acolo o scoala in perioada segregarii si a crescut luptand pentru drepturile civile. Niciuna dintre carti nu are momentan titlu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.